MAKSUTON TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE

Jos haluat saada tilaamasi tuotteen/tuotteet valmiiksi paketoituna, mainitsethan tämän tilauksen kommenttikentässä! Paketointipalvelu on maksuton.

Reklamaatio- takuu-, vaihto- ja palautusehdot:

-Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaamansa tuote/tuotteet 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tilauksesta eikä tuotteita, joissa se on erikseen mainittu.

– Jos haluat vaihtaa ostamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, sinun on tehtävä sääntöjen mukainen palautus ostamastasi tuotteesta ja tehtävä kokonaan uusi tilaus haluamallesi tuotteelle.

– Verkkokaupasta tilatut ja ostetut tuotteet voidaan palauttaa verkkokaupassa tai myymälässämme Salossa.

– Tuotteiden takuuasioissa palvelemme sekä verkkokaupassa, että liikkeessämme Salossa. Takuuasioissa asiakkaalla tulee olla aina esittää alkuperäinen ostotosite ja takuulappu.

– Verkkokaupasta tai liikkeestämme ostetuilla kelloilla on kahden (2) vuoden koneistotakuu ostopäivästä alkaen. Korvaamme takuuaikana mahdollisesti ilmenevät valmistus – ja raaka-aineviat veloituksetta. Takuukorjauksen suorittamisen ehtona on, että kellon omistaja esittää voimassa olevan takuutodistuksen. Takuuvaatimukset on aina esitettävä viipymättä. Takuu EI koske kellon ranneketta, lasiketta eikä vetonuppiin kohdistuvaa iskua tai vääntöä, tavanomaista kulumista, varomatonta käsittelyä tai kelloa kohdannutta tapaturmaa. Takuu ei korvaa kosteuden aiheuttamia vikoja, paitsi erityisesti vesitiiviiksi ilmoitetuissa kelloissa tai virheitä, jotka ovat aiheutuneet asiaankuulumattomasta kuoren avaamisesta tai koneiston korjaamisesta, jonka on tehnyt muu kuin valtuutettu huoltoliike.

– Muissa reklamaatioissa ja tiedusteluissa viestit voi lähettää sähköpostiosoitteeseen kultaisimmat@salonkultaisimmat.fi

– Tilaajan velvollisuus on tarkistaa toimitetut tuotteet heti lähetyksen saatuaan ja ilmoittaa mahdollisista virheistä ja puutteista välittömästi sähköpostiimme kultaisimmat@salonkultaisimmat.fi tai myymälän puhelimeemme 041 317 8288

– Palautettava, käyttämätön tuote tulee palauttaa sen alkuperäisessä pakkauksessa, tuotteen ja tuotteeseen liittyvän oheismateriaalin (esim. kellokotelon) on oltava alkuperäisessä/virheettömässä kunnossa. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei ole kaikkia tuotteen osia, tuote on vahingoittunut, tai käytetty, emme voi ottaa tuotetta vastaan.

– Käsittelemme palautukset 3 – 7 arkipäivän sisällä lähetyksen saapumisesta. Tuotteen takaisinmaksu tapahtuu 14 arkipäivän kuluessa palautuksen käsittelystä samalla maksutavalla, jota käytettiin oston yhteydessä ja sillä edellytyksellä, että palautusehdot täyttyvät.

– Pidätämme oikeuden periä palautuksen lähetyskustannukset asiakkaalta, jos palautus on tehty ehtojen vastaisesti.

-Tilauksen noutamatta jättäminen todetaan automaattisesti asiakaspalautukseksi. Noutamattomat toimitukset palautuvat lähettäjälle Postin, Matkahuollon ja myymälän puolesta. Palautus käsitellään 3 – 7 arkipäivän aikana lähetyksen saapumisesta. Tilauksen takaisinmaksu tapahtuu 14 arkipäivän kuluessa palautuksen käsittelystä samalla maksutavalla, jota käytettiin oston yhteydessä.

Palautettavien tuotteiden lähetys:

– Tilauksen mukana olevaan palautelomakkeeseen täytetään kaikki pyydetyt tiedot ja lomake sekä palautettavat tuotteet pakataan huolellisesti takaisin alkuperäiseen pakkaukseensa.

-Tilauksen mukana tulleelta palautuslomakkeelta löydät tarkemmat palautusohjeet

-Palautus on maksullista; postilla 9,90€, matkahuollolla 9,90€

-Tilauksen noutamatta jättäminen todetaan automaattisesti asiakaspalautukseksi. Noutamattomat toimitukset palautuvat lähettäjälle Postin ja myymälän puolesta. Palautus käsitellään 3-7 arkipäivän aikana lähetyksen saapumisesta. Tilauksen takaisinmaksu tapahtuu 14 arkipäivän kuluessa palautuksen käsittelystä samalla maksutavalla, jota käytettiin oston yhteydessä.

Palautusosoite on:

Salon Kultaisimmat, 

Vilhonkatu 8, 2. Krs Kauppakeskus Plaza,
24100 Salo

OTA YHTEYTTÄ

Salon Kultaisimmat Oy

Vilhonkatu 8, 2. Krs
Kauppakeskus Plaza
24100 Salo

041 3178 288
kultaisimmat@salonkultaisimmat.fi

Ma – pe 10 – 19.00

La 10 – 17.00

    SEURAA MEITÄ

    SKL pysty_kaikki kielet